PETRO VE766 PAMUT ALAPON PVC MÁRTOTT VEGYSZERÁLLÓ KESZTYŰ
Hozzá AJÁNLOTT termékek: CO600 sav/vegyszerálló PVC overall, RUIZ1 gumipántos védőszemüveg, M9200 teljesálarc, M9000E szűrőbetét, HO600 PVC kámzsa.
Termékjellemzők:
Vegyi PVC. 13-as szemszám, pamut alapon PVC. Érdesített tenyér szerkezet. Hosszúság : 62 cm. Vastagság: 1,30 mm.
Alap: pamut.
Mártottság: PVC.
Vastagság : 1,30 mm.
Hosszúsága: 62 cm.
Termékhasználat - kockázatok:
Ajánlott felhasználási terület: Olaj és gáz (kitermelés), Villamos energia, gáz és vízellátás, Kémia-Petrolkémia, építőipar, hulladékkezelés.
Véd: Savak, vegyszerek és biológiai anyagok illetve részecskék és kopás ellen.
Főbb jellemzők - felhasználói előnyök:
Gránitszemcsés szerkezet -> Jó fogást biztosít a mozgatott tárgyakhoz
PVC -> Jó kopásállóság, Olajokkal, vegyszerekkel és kőolajszármazékokkal szemben rendkívül ellenálló anyag
Hosszúság: 62 cm -> A kar teljes védelme
Szabványok:
EN420:2003+A1:2009 Védőkesztyűkre vonatkozó általános követelmények
5 Fogásbiztonság (1-tól 5-ig)
Védőkesztyűk mechanikai kockázatok ellen (tenyérrésznél elért érték)
EN388:2016 Védőkesztyűk mechanikai kockázatok ellen (tenyérrésznél elért érték)
4 Kopásállóság (1-tól 4-ig)
1 Vágással szembeni ellenállás (1-tól 5-ig)
3 Szakítószilárdság (1-tól 4-ig)
1 Atszúrás elleni talpvédelem (1-től 4-ig)
X Éles tárgyakkal való vágással szembeni ellenállás (TDM EN ISO 13997) (A-F).
Védőkesztyűk vegyszerek és mikroorganizmusok ellen - 1. rész: Terminológia, fogalommeghatározások és a vegyi kockázatokra vonatkozó teljesítmény-követelmények.
EN ISO 374-1:2016 Védőkesztyűk vegyszerek és mikroorganizmusok ellen - 1. rész: Terminológia, fogalommeghatározások és a vegyi kockázatokra vonatkozó teljesítmény-követelmények.
TÍPUS B B típus - Az EN ISO 374-2:2019 szabvány szerint légmentes és vízálló. Az EN16523-1:2015 szabvány szerint áteresztéssel szembeni védelmi szintje 2-es legalább 3 vegyi anyag esetén (1 - 6).
. Vegyszerek hatására történő állagromlással szembeni ellenállás meghatározása az EN ISO 374-4:2019 szabvány szerint. 4. Rész : Vegyszerek hatására történő állagromlással szembeni ellenállás meghatározása.
J 2 > 30 mn n-Heptán (J) CAS 142-85-5
K 6 > 480 mn 40 %-os nátrium-hidroxid (K ) CAS 1310-73-2
L 4 > 120 mn 96 %-os kénsav (L ) CAS 7664-93-9
Vegyszerek és mikroorganizmusok elleni védőkesztyűk - 5. rész: Mikroorganizmusok elleni védőkesztyűkre vonatkozó fogalommeghatározások és teljesítménykövetelmények.
EN ISO 374-5:2016 Vegyszerek és mikroorganizmusok elleni védőkesztyűk - 5. rész: Mikroorganizmusok elleni védőkesztyűkre vonatkozó fogalommeghatározások és teljesítménykövetelmények.
BAKTERIUMOK + GOMBAK . BAKTERIUMOK + GOMBAK : Az EN ISO 374-2:2019 szabvány szerint légmentes és vízálló.
Elérhető szín: Kék
Méret: 8, 9, 10
Csomagolás: 60/karton , hatosával vásárolható.
Amennyiben kartonosan (min. 60 pár) szeretne vásárolni, kérjen egyedi árajánlatot az info@impactshop.hu e-mail címen.
UTÓLAGOS MÉRETCSERÉRE SAJNOS NINCS MÓD